Izvedba tlakovanega dvorišča "NA KLJUČ"

Vaše neprivlačno in neurejeno dvorišče bomo spremenili v sijoče, trdno ter čisto. Vzdrževanje tlakovanega dvorišča bo enostavno, pranje brez izpiranja fug in nenehnega odstranjevanja plevela.  Nudimo celotne rešitve na področju nizkih gradenj pri katerih zagotavljamo najvišjo kakovost in strokovnost. Z našimi 30letnimi izkušnjami in upoštevanjem vaših želja bomo naredili lepo in uporabno dvorišče

Fuge med tlakovci bodo zapolnjene z vezivnim (fugirnim) peskom Romex® FUGENSAND NP.

Kompaktna in fleksibilna zmes se ne bo izpirala in bo hkrati zavirala rast plevela.  

Smo zaupanja vreden partner. Želje strank izpolnjujemo že več kot 30 let

Vsako dvorišče je potrebno redno čistiti, odstraniti plevel, mah in ostalo nesnago. Za izboljšano spomladansko čiščenje se uporablja sredstvo za odstranjevanje alg in mahu. Rast plevela in premikanje tlakovcev preprečimo z rednim polnjenjem fug do zgornjega roba tlakovcev.

Dvorišče

Izvedba dvorišča na ključ je za vami

Vaše dvorišče na ključ bo klub kvalitetni izvedbi del in uporabi materialov vrhunske kvalitete potrebno čez nekaj časa očistiti in vzdrževati. Ne bojte se, vzdrževanje bo enostavno in brez velikih stroškov. Tlakovane površine bo potrebno oprati, odstraniti morebiten mah in poskrbeti za zelenice.

Nadležno pometanje kremenčevega peska ne bo potrebno, saj bodo fuge trajne in se ne bodo izpirale. Tlakovci bodo ostali med seboj tesno povezani.

Prednosti vašega dvorišča

  • fuge med tlakovci se ne bodo izpirale
  • rast plevela in trave bo preteklost
  • voda se ne bo zadrževala na tlakovanem delu dvorišča
  • fuge bodo trajne in stabilne
dvorišče na ključ
Izvedba dvorišč

Vas zanima, kakšne materiale uporabljamo pri izvedbi dvorišča "na ključ"?

Kliknite na –  www.romex.si